top of page

SMILE

DC DENTAL BEHANDELT UW TANDHEELKUNDIGE NOODGEVALLEN ZO SNEL MOGELIJK

Niets erger dan kiespijn of een abces ‘s nachts Of gevoelig tandvlees waardoor u niet kunt eten Geen paniek! Doe een beroep op onze nooddienst voor al uw tandheelkundige noodgevallen! Onze tandheelkundige klinieken beschikken over een tandarts van wacht voor de behandeling van al uw tandheelkundige noodgevallen die niet kunnen wachten.

In sommige gevallen is een urgentietandarts nodig. Bijvoorbeeld bij scherpe pijn, een tand die pijn doet, een langdurige bloeding, pijnlijk tandvlees of een abces. In die gevallen mag u vooral niet langer wachten, een niet-behandelde toestand kan immers verergeren. Als u aanhoudende en abnormale pijn voelt na een chirurgische ingreep, of als u met een gebroken tand zit na een ongeval, raden wij u ten zeerste aan om ons zo snel mogelijk te contacteren.

Tandheelkundige noodsituaties kunnen zich op elk moment voordoen en het is belangrijk om te weten hoe u hiermee om moet gaan. Tandheelkundige noodsituaties kunnen worden veroorzaakt door onbehandelde gaatjes, gebroken of afgebroken tanden, infecties, tand- of tandvleespijn, bloedingen of zelfs ongelukken.

Vergeet niet dat een onbehandeld probleem gevolgen kan hebben die aanvankelijk niet te zien zijn. Op basis van een voorlopige diagnose kunnen eventuele wonden worden opgespoord en behandeld alvorens ze erger worden. Dit geldt ook voor tandontstekingen die niet altijd te zien zijn met het blote oog. Als u pijn voelt in de mond en de oorsprong niet weet te bepalen, kom dan naar een van onze drie praktijken in Sint-Gillis of Sint-Joost-ten-Node. Onze geconventioneerde tandartsen kunnen u zo snel mogelijk een gepaste behandeling voorstellen. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO!

bottom of page