top of page

SMILE

DC DENTAL IS UW SPECIALIST IN BEUGELS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

Orthodontie is een tandheelkundige specialiteit die zich bezighoudt met het corrigeren van verkeerd gepositioneerde kaken (DFO: dentofaciale orthopedie) en tanden (orthodontie) om de occlusie te optimaliseren (een goede aansluiting van de tanden), alsook de ontwikkeling van botbasissen voor functionele en esthetische doeleinden. Kortom, dankzij deze tandheelkundige zorgen kunt u tegelijk uw kaken herpositioneren en een stralende glimlach bekomen die de hoofden zal doen draaien!

De verschillende soorten tandheelkundige apparaten

Vaste apparaten:

  • het apparaat met meerdere bevestigingen, zoals ringen

  • het linguale apparaat dat op de achterkant van de tanden wordt geplaatst

Verwijderbare apparaten:

  • de uitneembare aligner geschikt voor volwassenen en adolescenten

  • de palatale plaat

CONTACTEER ONS VOOR MEER  INFO!

Voor kinderen en volwassenen

Ook al moeten sommige vaste of uitneembare orthodontische beugels zo vroeg mogelijk worden geplaatst bij kinderen, om bepaalde afwijkingen te corrigeren die gevolgen kunnen hebben voor de groei van hun gebit, met onze praktijken kunnen we ook volwassenen helpen. Het is nog niet te laat om de glimlach te krijgen waarvan u altijd heeft gedroomd! Dankzij onze beugels voor volwassenen kunt u eindelijk uw tanden in het leven zetten. 

Onze praktijk maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiënte technieken, op basis van de huidige wetenschappelijke gegevens, om u te helpen bij uw zoektocht naar de perfecte glimlach. Het uitlijnen van tanden heeft geen geheimen meer voor ons team van professionals in mondhygiëne, wacht dus niet langer! Voor een zo efficiënt en kort mogelijke orthodontische behandeling is het belangrijk om op het goede moment te handelen, dus niet te laat en niet te vroeg. Elke patiënt is anders, of het nu een kind of volwassene is. 

Voor een behandeling die bij uw behoeften past, aarzel niet om onze orthodontisten te raadplegen in onze tandartspraktijken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, of het nu om een eerste consultatie of een orthodontische opvolging gaat. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

bottom of page