top of page

SMILE

DC Dental uw tandarts in Sint-Gillis

DC Dental is uw tandheelkundige kliniek in Sint-Gillis om uw gebit te verzorgen, van de behandeling van een eenvoudig gaatje tot het plaatsen van tandfineer tot het plaatsen van een beugel. Onze tandartsen volgen de gezondheid van uw gebit op bij een probleem of als onderdeel van een controle.

 

Om een ​​mooi gebit te behouden, is het essentieel om minimaal één keer per jaar uw erkende tandarts te bezoeken. In geval van ongemak of pijn, wacht nooit met het maken van een afspraak, een snelle en professionele diagnose stelt u in staat om een ​​geschikte behandeling te vinden en zware ingrepen te vermijden.

 

Ons team van tandartsen kan ook tussenbeide komen als u niet tevreden bent met het uiterlijk van uw glimlach of uw gebit. Wij bieden een orthodontische dienst voor kinderen en volwassenen met op maat gemaakte en aangepaste oplossingen. Het leggen van tandfineer is ook een effectieve manier om uw tanden beter uitgelijnd, gladder en witter te maken. Onze tandartsen helpen u een glimlach te vinden waarmee u wilt pronken!

 

Aarzel niet om een ​​afspraak te maken in onze tandartspraktijk aan de Waterloosteenweg, op een boogscheut van de Sint-Gillisslagboom.

 

 

 

ONZE TANDHEELKUNDIGE DIENSTEN:

  • tandheelkundige ingreep

  • orthodontie

  • tandarts voor kinderen

  • tandheelkundige esthetiek

  • tandheelkundige implantaten

  • tandheelkundige prothese

  • tandheelkundige noodgevallen

CENTRE DENTAIRE
BARRIÈRE

 Waterlose Steenweg 202B,

1060 Sint-Gillis

Contacteer ons

DC dental is een tandheelkundige kliniek gelegen in Sint-Gillis in Brussel. Wij bieden een volledig scala aan tandheelkundige diensten, variërend van algemene tandheelkunde tot cosmetische tandheelkunde, inclusief implantologie en orthodontie.

bottom of page