top of page

SMILE

DC DENTAL BEGELEIDT U BIJ AL UW TANDHEELKUNDIGE ZORGEN IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Bij de tandartspraktijken van DC Dental kunt u terecht voor al uw dagelijkse mondhygiëne. Of het nu gaat om het eerste bezoek van een kind dat zijn eerste tandjes heeft gekregen, om het verwijderen van plak of om pijn die op de aanwezigheid van cariës wijst, wij garanderen u een warm onthaal, afgestemd op uw behoeften.

Algemene tandheelkunde omvat alle tandheelkundige zorgen en behandelingen voor een optimale mondhygiëne: diagnose, preventie en behandeling van mondaandoeningen, alsook het herstellen, vervangen of trekken van tanden. Dit maakt van DC Dental uw partner voor de verzorging van uw tanden, van de diagnose tot het eindresultaat. 

Om ongemakken te vermijden als gevolg van een gevreesd abces en om te vermijden dat een tand moet worden getrokken, raden wij u aan regelmatig naar de tandarts te gaan, om zorg te dragen voor uw gebit en op tijd te reageren in geval van ongemakken of pijn. Het is bewezen dat een eenvoudige verzorging van cariës op het juiste moment grote kosten en leed achteraf kan vermijden. 

Doe een beroep op uw specialist in tandheelkunde voor alle tandverzorging, verzorging van cariës en verwijderen van plak. Ons team van geconventioneerde tandartsen ontvangt u graag voor een volledig onderzoek of voor algemene mondbehandelingen. Aarzel niet om een afspraak te maken bij een van onze drie tandartspraktijken, in Sint-Gillis of in Sint-Joost-ten-Node, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

 

Tandartsen van DC zijn hoog opgeleid en gespecialiseerd in verschillende gebieden van de tandheelkunde. Ze gebruiken de nieuwste technologie en materialen om ervoor te zorgen dat hun patiënten de best mogelijke tandheelkundige zorg krijgen.

 

Bij DC dental staat de patiënt centraal. Tandartsen werken nauw samen met hun patiënten om hen de best mogelijke behandeling te bieden. Ze nemen de tijd om de behoeften en wensen van elke patiënt te begrijpen en werken als een team om een ​​persoonlijk behandelplan te ontwikkelen.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO!

bottom of page