top of page

SMILE

WE TAKE CARE OF YOUR

DC DENTAL, TANDARTSPRAKTIJK TOT UW DIENST IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Vertrouw op DC Dental voor al uw tandheelkundige behoeften! Of het nu gaat om uw dagelijkse mondhygiëne, een noodgeval dat niet kan wachten of om esthetische redenen, wij leveren onze diensten in onze 3 tandheelkundige klinieken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in Sint-Gillis en Sint-Joost-ten-Node. Onze geconventioneerde tandartsen diagnosticeren en verzorgen alle tandproblemen bij kinderen en volwassenen.

dente

Bij de tandartspraktijken van DC Dental kunt u terecht voor verschillende diensten op één plaats, met een volledige behandeling van heel het gezin. Verscheidene gediplomeerde practici staan tot uw dienst om u te begeleiden bij uw operaties en behandelingen. Zo bieden wij klassieke tandheelkundige, orthodontische, esthetische, dringende diensten aan en plaatsen wij implantaten en prothesen. Met zijn professionele aanpak en al zijn diensten zal DC Dental u volledig tevreden stellen. 

Een gezonde glimlach verbetert uw persoonlijk welzijn en zelfvertrouwen. Door middel van een moderne en grondige verzorging en gebruikmakend van tandheelkundige spitstechnologie zal ons team van zorgzame tandartsen uw gebit doen stralen. 

Ons team van geconventioneerde tandartsen ontvangt u graag voor een volledig onderzoek, een periodieke controle, algemene en esthetische behandelingen of een noodgeval dat niet kan wachten. Aarzel niet om een afspraak te maken in een van onze drie tandartspraktijken, in Sint-Gillis of in Sint-Joost-ten-Node. 

Heeft u een abces, bent u een stuk tand kwijt of zitten uw tanden onder het tandsteen? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak met een professionele tandarts.

 

Als u last heeft van scheve of gele tanden, kunnen onze tandartsen u ook helpen een aantrekkelijke glimlach te krijgen.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO!

bottom of page