top of page

SMILE

Een tandheelkundige kliniek in Sint-Joost-ten-Node?

Kies voor DC Dental voor de behandeling van al uw gebitsproblemen of het nu gaat om een ​​gaatje, het plaatsen van een implantaat of het realiseren van een gebitsbleking. We bieden ook orthodontie en kaakchirurgie aan.

 

Aarzel niet om contact op te nemen met onze tandartsen voor een controlebezoek of bij pijn. Hoe sneller de diagnose, hoe geschikter de interventie. DC Dental zal er een prioriteit van maken om de oplossing te vinden die u aan het lachen zal maken. Vergeet niet om minimaal elke 12 maanden naar de tandarts te gaan om je tanden te laten schalen of te controleren.

 

DC Dental kan ook ingrijpen om de esthetische uitstraling van uw gebit te behandelen. Wij zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden en fineren. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van tandheelkundige apparatuur voor volwassenen om blijvende resultaten op lange termijn te verkrijgen. Het leggen van fineren is een snellere oplossing, maar zal meerdere keren in een mensenleven moeten worden herhaald om een ​​onberispelijk uiterlijk te behouden.

 

Aarzel niet om een ​​afspraak te maken in onze tandartspraktijk aan de Leuvensesteenweg, niet ver van het Madouplein.

 

 

 

ONZE TANDHEELKUNDIGE DIENSTEN:

CENTRE DENTAIRE
MADOU

Leuvensesteenweg 94
1210 Sint-Joost-ten-Node

  • tandheelkundige ingreep

  • orthodontie

  • tandarts voor kinderen

  • tandheelkundige esthetiek

  • tandheelkundige implantaten

  • tandheelkundige prothese

  • tandheelkundige noodgevallen

Contacteer ons

DC dental is een tandheelkundige kliniek gelegen in Sint-Joost-ten-Node in Brussel. Wij bieden een volledig scala aan tandheelkundige diensten, variërend van algemene tandheelkunde tot cosmetische tandheelkunde, inclusief implantologie en orthodontie.

bottom of page