SMILE

DC Dental, specialist in tandimplantaten en -kronen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Naast diensten voor uw dagelijkse mondhygiëne kunt u bij ons ook terecht voor al uw tandheelkundige ingrepen. U heeft een tand laten trekken? Deze gevreesde operatie, als laatste toevlucht, kan nodig zijn als uw tand te fragiel of beschadigd is. Maar geen paniek, onze geconventioneerde tandartsen laten uw glimlach weer stralen met behulp van tandimplantaten of -prothesen.

Wanneer de vorm of functie van een tand moet worden hersteld, plaatsen we doorgaans een tandkroon. Dit is een kunstmatige holle tand die over de beschadigde tand wordt geplaatst. Deze herstelling is tegelijk functioneel en esthetisch: ze laat uw glimlach weer stralen en helpt u beter kauwen. Een kroon wordt vaak geplaatst bij een sterke verkleuring van het glazuur, na een wortelkanaalbehandeling of om een beschadigde tand te verbergen. 

Wanneer u een of meer tanden mist, is een tandbrug nodig om te vermijden dat tanden naar de opening toe groeien en om elk probleem in verband met het trekken van een tand te vermijden. Deze zogenaamde brug bestaat uit een kunstmatige tand, vastgemaakt tussen twee kronen die steunen op de gezonde tanden naast de tandeloze ruimte. 

Voor een mooie glimlach en om de tanden te zetten in het leven, maakt u best een afspraak met een van onze tandprothesisten

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

ContacteER ONS VOOR meer  info!

Contacteer ons