SMILE

DC Dental is uw specialist in tandesthetiek in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

U heeft altijd al van een stralende glimlach gedroomd? U durft niet glimlachen omdat u vindt dat u geen mooie tanden heeft? Een stralend witte glimlach is vaak synoniem met een goede gezondheid, succes en charme. Vertrouw op DC Dental, uw specialist in tandesthetiek, als u witte tanden wil hebben. Ons team van geconventioneerde tandartsen staat tot uw dienst voor een stralende glimlach.

Elke dag worden onze tanden van buitenaf aangetast: koffie, sigaretten, rode wijn, geneesmiddelen of veroudering... Het is een lange lijst, maar de verkleuring van uw tanden hoeft niet het einde te betekenen! Televisiesterren zijn niet langer de enigen die mooie witte tanden kunnen hebben. Raadpleeg onze geconventioneerde practici voor een precieze diagnose. Ons team van specialisten in het bleken van tanden zal u een oplossing kunnen voorstellen die bij uw gebit past, in alle veiligheid. Geniet van de recentste technieken, voor een vlekkeloos resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. 

Doe ook een beroep op onze diensten voor het plaatsen van facings. Die verbeteren de vorm, het voorkomen of de plaats van gezonde tanden. Facings worden aan de voorkant geplaatst, in tegenstelling tot kronen die de hele tand bedekken. Het gaat dan ook om een esthetische behandeling, voor een stralende en natuurlijke glimlach. Het plaatsen van facings is spitstechnologie voor uw glimlach; ons team van professionals garandeert een resultaat in harmonie met uw gebit en gezicht. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

ContacteER ONS VOOR meer  info!

Contacteer ons